2012-08-25 VAKK Ljungskile, Backamo – McLiam’s Crille

Då var det premiär i utställningsringen för 3 ryssar från kenneln. Vi passade på att alla samåka upp till utställningen och kom dit i god tid för att alla jyckar skulle få tid på att känna av stämningen.

Domare för dagen var Anne Tove Strande.

2012-08-25 VAKK Ljungskile, Backamo
McLiam’s Cecar: Juniorklass, Excellent
McLiam’s Anton: Öppen klass, Very Good
McLiam’s Crille: Juniorklass, Excellent, CK, CERT/CAC, BIR/BOB

 

I juniorklass ställdes Crille och Cecar. Jennifer gjorde ett jätte fint jobb med att visa upp Cecar och han fick också väldigt fin kritik av domaren. De blev tilldelade Excellent. Jennifer var jätte glad och fick blodad tand så efteråt började det planeras inför nästa utställning.

Vann klassen gjorde vår lilla Crille. Han skötte sig superfint och fick Excellent, CK, CERT/CAC, BIR/BOB.

Crilles kritik:

Trevlig typ, utmärkta proportioner, härligt huvud och uttryck, utmärkt överlinje och svans, bra pälskvalitet med tillräckligt behäng, rör sig fritt, väl presenterad

För både Emma och Anton var det premiär i ringen och de skötte sig båda jätte fint. Emma ställde honom riktigt bra för att vara helt första gången och Anton uppförde sig fint. Det var bara lite äckligt vid tandvisningen där han tyckte det blev lite obehagligt första gången men vid andra försöket stod han exemplariskt. det är bara att träna på och nästa gång kommer det att gå ännu bättre. De blev tilldelade Very Good och Emma var jätte glad för sin rosett och nöjd med lilla Anton.

Antons kritik:

Utmärkt typ och storlek med vackert huvud. Bra överlinje och svans. Borde varit bättre vinklad fram och bak, bra kropp, rör sig fritt men något opararell fram, kunde haft mer kraft i baksteget. Behöver något mer självförtroende.

 

Stort GRATTIS till både Jennifer och Emma ni var båda superduktiga!!

Grattis Emma & McLim’s Anton till välpresenterad hund.
VAKK Ljungskile, Backamo 25/8-12, Very Good, Ökl

Jennifer & McLiam’s Cecar
VAKK Ljungskile, Backamo 25/8-12, Excellent, Jkl
Stort Grattis till fin debut i ringen!

McLiam’s Crille gjorde fin debut i ringen
VAKK Ljungskile, Backamo 25/8-12
Excellent, CK, CERT/CAC, BIR/BOB