2013-06-09 SKK Vänersborg

Då avslutade vi helgens utställningar med att ställa ut vår härliga russkiy toy hane McLiam’s Crille.
Dagen bjöd verkligen på växlande väderlek. Vi bjöds allt från regn, strålande sol med rejäl värme samt stora mörka moln och kyligt värre.

Domare för dagen var Ann-Chirstin Johansson.

Crille

Linnea visar glatt upp Crille och dagens fina rosetter

Crille skötte sig riktigt fint i ringen och fick jätte fin kritik och resultat.
Unhungdsklass: Bästa hane med Excellent, CK, BH, CERT och BIR.

Jättenöjd med dagen är jag. Vi stannade kvar till finalerna men där åkte vi ut i första gallringen.

Det var en trött jycke och lika trött var jag och min lilla dotter Linnea när vi åkte hem men nöjda och glada var i alla fall Linnea och jag. Tyvärr fick jag skäll av min dotter när vi väl kom hem för då upptäckte hon att jag glömt att köpa den rosa CK rosetten. Hon blev jätte arg och talade om för mig ”mamma, fattar du ingenting. Du har glömt en rosa rosett, en ROSA!!!” 😉 En härlig kommentar från en liten tjej som snart fyller 4 år. Lovade dyrt och heligt att jag inte skulle glömma att hämta ut någon rosett fler gånger.

Crilles kritik:

Mycket lovande unghane med vackert välformat huvud, tillräckligt stora öron, mycket bra hals, rygglinje och kors. Utmärkt kropp och tassar. Utmärkta rörelser.