Reportage i Härliga Hund 2012

McLiam's Bella2011 så ringde telefonen här hemma och en kille presenterade sig som journalist och att han skrev för bla Härliga Hund. Han hade sett att vi hade kennel och födda upp lite ”ovanligare” hundar och frågade om jag kanske kunde vara intresserad av att han kom ut tillsammans med en fotograf och gjorde ett litet reportage som kanske skulle komma med i Härliga Hund’s valpspecial.

Tyckte det lät som en kul grej och sagt och gjort de dök upp här en solig dag. Gjorde lite intervjuer, fotograferade hundar och pratade om allt mellan himmel och jord. Pirrigt och nervöst var det ju också eftersom jag inte riktigt visste hur själva slutresultatet i tidningen skulle bli. Efter lång väntan så kom i alla fall ett litet reportage ut i Härliga Hunds valpspecial 2012o om vår uppfödning av schapendoes och russkiy toy. Fast även Madde Maräng, schäfern lyckades smyga sig med i reportaget 🙂

Spännande och kul när jag fick se att det blivit hela 4 sidor från deras besök. De hade tagit så fina bilder både på schapendoesvalparna och Evas härliga russkiy toy valpar.

Läs reportaget från besöket på vår kennel Här>>