Till salu – schapendoes valpar

Schapendoes tik McLiam’s Fanny,  född 14 maj 2016

Vår Fanny letar efter ett lugnt hem på landet, ej lägenhet.  Hon är en snäll, pigg och glad tik, lyhörd och mycket kelen. Hon är fin med barn, katter och hundar som hon känner. Däremot blir hon lite osäker när hon träffar nya hundar men med en fast hand så klarar hon av detta oxså. Hon är även van att vara med i stallet bland hästar.

Fanny är ej lämplig som tävlings-eller avelshund utan säljs enbart som sällskapshund då Fanny sedan tidigare är opererad för skadat korsband. Hon har idag inga problem av detta utan är aktiv här hemma på gården och är ute på dagarna och busar med övriga hundar här hemma.

Fanny är brun och vit och är i dagsläget nedklippt. Bilder kommer inom kort.
Fanny är försäkrad i Folksam och säljs självklart veterinärbesiktigad när vi har hittat ett lämpligt hem till henne.

Är du intresserad av Fanny så hör av dig till oss för mer information samt berätta vad du kan erbjuda henne för hem.

Planerad parning vinter 2018/vår 2019 

Vi planerar att para vår McLiam’s Engla antingen under vinter eller vårlöpet under förutsättning att hennes ögonspegling är ok. 
Hane är inte helt bestämt än. Mer information kommer inom kort.

Går du i tankarna att kanske skaffa en schapendoesvalp så hör av dig till oss för mer information.

Köpa valp hos oss

När du köper en schapendoes valp hos oss får du en hund som är

  • Registrerad i SKK
  • Veterinärbesiktigad
  • Avmaskad
  • Id-märkt med chip
  • Vaccinerad
  • Dolda fel försäkrad
  • Försäkrade och om ni som ägare önskar fortsätta ha er hund försäkrad där hjälper vi er med att försäkra in er valp i samma bolag. Önskar ni ha ett annat bolag hjälper vi självklart med att se till att  så inget avbrott sker med valpens försäkring.
  • Får med ett valppaket med bla foder som valpen är van att äta.
  • Sist men inte minst en valp som har fått en trygg uppväxt med mycket kärlek från både vuxna som våra barn.

När det är dags för dig att hämta din nya härliga lilla familjemedlem ser  vi till att din hund är nybadad och att klorna är klippta så den är fin inför flytten.

En självklarhet är att du som valpköpare alltid kan vända dig till oss för att få råd i alla olika frågor som rör din hund. Det kan vara allt från träningsråd, allmänna frågor, foder m.m.

Vi ställer inga krav på dig som valpköpare att du måste ställa ut eller tävla med din hund. Vi säljer våra hundar i första hand som familjehundar men självklart blir vi glada om ni vill göra något extra med er hund.

Om du har en hund från vår kennel och har gjort något extra med din hund uppmärksammar vi det mer än gärna på vår hemsida. Oavsett vilket ni gör med er hund blir vi alltid lite extra glada när vi får höra från er, gärna med en liten bild så vi kan se hur våra härliga hundar utvecklas.