Till salu – schapendoes valpar

Schapendoes valpar  beräknas födas runt 24 augusti 2018 

McLiam’s Beatrice

Vår härliga McLiam’s Beatrice SE19484/2013 är parad med Hairballs Balduini Bluey NO40218/13 och vi hoppas få valpar runt den 24 augusti vilket innebär att valparna är leveransklara i mitten av oktober.

Beatrice är en härlig och social tik som älskar mysa med familjen. Hon är avelsbedömd med mycket fin kritik samt utställd. Hon är även HD & armbågsröntgad utan anmärkning samt ögonspeglad utan anmärkning. 

Hairballs Balduini Bluey

Hairballs Balduini Bluey som Bea är parad med är även han en mycket social och trevlig hane som fungerar i alla miljöer. Bluey är höftledsröntgad utan anmärkning samt testad för GPRA ++ vilket innebär att han är fri/ej är bärare, ögonspegling är även det gjord. Bluey är utställd samt avelsbedömd.

Går du i tankarna att kanske skaffa en schapendoesvalp så hör av dig till oss för mer information.


Köpa valp hos oss

När du köper en schapendoes valp hos oss får du en hund som är

  • Registrerad i SKK
  • Veterinärbesiktigad
  • Avmaskad
  • Id-märkt med chip
  • Vaccinerad
  • Dolda fel försäkrad
  • Försäkrade och om ni som ägare önskar fortsätta ha er hund försäkrad där hjälper vi er med att försäkra in er valp i samma bolag. Önskar ni ha ett annat bolag hjälper vi självklart med att se till att  så inget avbrott sker med valpens försäkring.
  • Får med ett valppaket med bla foder som valpen är van att äta.
  • Sist men inte minst en valp som har fått en trygg uppväxt med mycket kärlek från både vuxna som våra barn.

När det är dags för dig att hämta din nya härliga lilla familjemedlem ser  vi till att din hund är nybadad och att klorna är klippta så den är fin inför flytten.

En självklarhet är att du som valpköpare alltid kan vända dig till oss för att få råd i alla olika frågor som rör din hund. Det kan vara allt från träningsråd, allmänna frågor, foder m.m.

Vi ställer inga krav på dig som valpköpare att du måste ställa ut eller tävla med din hund. Vi säljer våra hundar i första hand som familjehundar men självklart blir vi glada om ni vill göra något extra med er hund.

Om du har en hund från vår kennel och har gjort något extra med din hund uppmärksammar vi det mer än gärna på vår hemsida. Oavsett vilket ni gör med er hund blir vi alltid lite extra glada när vi får höra från er, gärna med en liten bild så vi kan se hur våra härliga hundar utvecklas.